Τηλεφωνικές Παραγγελίες:

2641 301 460 / 6942 950 856

Τρόποι Αποστολής

Η Home Matters, μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες απ’ όλη την Ελλάδα.

  • Οι αποστολές γίνονται με ACS courier και είναι δωρεάν για αγορές άνω των 59 ευρώ. Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α)ανεξαρτήτως βάρους και όγκου. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€.
  • Αν ο πελάτης επιθυμεί την συνεργασία με άλλη μεταφορική από αυτήν που συνεργαζόμαστε, θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσει εγκαίρως με την παραγγελία του είτε τηλεφωνικώς στο 2641301460 ή 6942950856 είτε στο e-mail: info@homematters.gr

Οι παραγγελίες, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, καιρικές συνθήκες κ.λ.π.),τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω e-mail.

Στα προϊόντα, στα οποία αναγράφεται η ένδειξη «κατόπιν παραγγελίας», χρειάζονται ως 15 εργάσιμες μέρες να παραδοθούν.

Σε δυσπρόσιτες περιοχές, οι αποστολές γίνονται μέσω πρακτορείων και των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) και ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται από τα αυτά.

Αποστολές δεν πραγματοποιούνται Σάββατο, Κυριακή και αργίες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στον ιστότοπο ή στο e-mail, εντός της ημέρας, θα λάβετε επιβεβαίωση για τα προϊόντα που παραγγείλατε στο δικό σας e-mail.
Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο κάποιο προϊόν που επιλέξατε με την παραγγελία σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ή στο e-mail ή στα τηλέφωνα που μας έχετε δηλώσει. Αν, πάλι, δεν μπορέσει να γίνει εφικτή η επικοινωνία μαζί σας εντός 7ημερών από την παραγγελία σας, τότε το αίτημα σας, ακυρώνεται και θα πρέπει να μας αποστείλετε νέα παραγγελία.

Scroll to Top Μετάβαση στο περιεχόμενο